3 dagen
Citytrips

Londen & Kew Gardens

Hoogtepunt is een bezoek aan de wereldvermaarde Kew Gardens!

t/m

Londen is een bruisend jonge stad waar de grootse Britse geschiedenis toch overal opduikt. Tijdens deze 3-daagse brengen we je een boeiend programma: de belangrijkste highlights van deze wereldstad zal je met eigen ogen kunnen bewonderen. Gloednieuw is een uitstap naar de wereldbefaamde Kew Gardens! En natuurlijk voorzien we voldoende vrije tijd om te shoppen en de sfeer van de stad op te snuiven.

Londen
Londen
Londen
Londen
Londen

Dag 1

Tielt - Greenwich - Londen.

Vertrek om 6u vanuit Tielt en overtocht per ferry. We rijden naar Greenwich en maken er een verkennende wandeling. Bezienswaardigheden als het zeilschip Cutty Sark, Queen’s House, Old Royal Naval College en Maritime Museum passeren daarbij de revue. Vrij middagmaal. Daarna varen we over de kronkelende Thames onder de Tower Bridge door en zo verder naar het centrum van Londen. Ter hoogte van Embankment start onze wandeling langs een van de bekendste pleinen van Londen: Trafalgar Square, Whitehall met de ambtswoning van de Prime Minister in Downing Street nr. 10 naar Westminster Abbey en het parlement met de Big Ben. Wanneer de tijd het toelaat, gaan we nog even naar Harrods. Na een uurtje exclusieve shopping rijden we naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

Dag 2

Londen.

Na het ontbijt nemen we de bus naar St. Paul’s Cathedral (geen binnenbezoek). We wandelen over de Millennium Bridge langs Tate Modern en Shakespeare’s Globe richting Tower Bridge en The Tower. Hier nemen we de bus richting Camden Market, waar we de alternatieve sfeer opsnuiven van deze bekende straatmarkt. Vrij middagmaal. Nadien zakken we per bus af naar het British Museum, een van de grootste musea ter wereld! Vooral de afdelingen over de Oudheid, de verzameling Egyptische mummies en sarcofagen, de schat van Sutton Hoo en de Elgin Marbles van het Parthenon genieten bij velen de voorkeur. Na dit bezoek te voet naar Covent Garden. Na het vrij avondmaal maken we nog een avondwandeling doorheen Soho richting Piccadilly Circus. 

Dag 3

Londen - Tielt.

Na het ontbijt rijden we naar Kew Gardens. De Kew Gardens hebben terecht een plaatsje op de Unesco Werelderfgoedlijst. Kew Gardens werd gesticht in 1759 en huist ondertussen al meer dan 50.000 plantensoorten. In onder andere de ‘Temperate House’, ook meteen de grootste serre uit de Victoriaanse periode, ontdekken we zeldzame en bedreigde plantsoorten. Maar er zijn nog tal van andere architecturale parels te ontdekken. Natuurliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken, op het domein van Kew Gardens is het zalig flaneren tussen de vele kleurrijke bloemen en planten. Vrij middagmaal. Halverwege de namiddag rijden we opnieuw naar Dover, waar we de ferry nemen naar Calais. Thuiskomst omstreeks 22u.

Prijs per persoon
€ 528
in een 2p. kamer
€ 165
toeslag 1p. kamer

Verblijfsformule

Op basis van kamer en ontbijt, incl. avondmaal dag 1.

Inbegrepen

Avondmaal dag 1 / Boottocht Greenwich - Embankment / Bezoek Kew Gardens.

Niet inbegrepen

Middagmalen, avondmaal dag 2 en de tafeldranken.

Hotel****

We logeren in Holiday Inn London-West (of gelijkwaardig). De comfortabele kamers zijn uitgerust met alle moderne comfort. Er is airco en gratis wifi aanwezig.

Wandelniveau 3

Reisdocumenten

Internationaal paspoort

Munt

Pond Sterling

Reserveer je plaats

Voeg een
toe.

Hoe boeken?


Je kunt een of meerdere kamers reserveren in een en dezelfde boeking.
1. Kies een kamertype en klik op ‘toevoegen’.
2. Vul alle gegevens in en klik op ‘Toevoegen aan boeking’.

Om extra kamers toe te voegen, volg bovenstaande werkwijze opnieuw.
In het overzicht krijg je de lijst van gereserveerde kamers.

3. Klik verder tot aan de betaalpagina. Pas na betaling is je inschrijving definitief en ontvang je een bevestigingsmail van je boeking.