ons wagenpark

Comfortabel op reis

Je een zorgeloze vakantie bezorgen: dat is ons doel. Daarom selecteren we elk jaar nieuwe, luxueuze autocars die uitgerust zijn met de allernieuwste technologie op vlak van veiligheid, comfort en milieuvriendelijkheid. Zo kan je telkens met een gerust gemoed op reis.

Mercedes Tourismo - 2020

44 zitplaatsen + 2 gidszetels

Relax in onze 4-sterren autocar. Er is HDMI-aansluiting voor de laptop en elke passagierszetel heeft zijn eigen USB-poort.

Liftcar Van Hool TX16 Acron - 2020

55 zitplaatsen + 1 gidszetel

Dit 13 meter voertuig is uitgerust met HDMI-aansluiting voor de laptop en aan elke passagierzetel zijn er USB laadpoorten.

Liftcar Van Hool TX16 Acron - 2018

53 + 1 gidszetel

Setra S 516 HD - 2018

48 + 2 gidszetels

Relax in onze 4-sterren autocar. Elke passagierszetel heeft zijn eigen USB-poort.

Setra S 511HD - 2017

36 + 2 gidszetels

Met zijn 10 meter lengte is dit het 'kleintje' van onze vloot maar met alle comfort aan boord!

Mercedes Tourismo E 17 RHD
Mercedes Tourismo E 17 RHD

Mercedes Tourismo - 2023

57 + 2 gidszetels

Met deze 14 meter kan je met grotere groepen op stap. 

Mercedes Travego M - 2016

48 zitplaatsen + 2 gidsstoelen

Relax in deze 4 sterren autocar. 

Setra S531 DT - 2019

83 zitplaatsen + 1 gidszetel

Onze dubbeldek autocar is 14 meter lang. Met 2 trappen (voor- en achteraan) naar de bovenverdieping kan je vlot in- en uitstappen. Er is HDMI-aansluiting aanwezig voor de laptop en elke passagierszetel heeft een eigen USB-aansluting.

Mercedes Sprinter - 2017
Mercedes Sprinter - 2017

Mercedes Sprinter - 2017

Onze kleinste autocar telt 19 plaatsen (inclusief reisleiderstoel vooraan).

Het ideale voertuig voor uitstappen met familie en/of vrienden. Deze luxueuze autocar is uitgerust met comfortabele lederen stoelen, bar, microfoon, audioinstallatie, ... Dit voertuig wordt enkel verhuurd met chauffeur.

Setra 515HD
Setra 515HD - interieur

Setra 515 HD - 2023

44 zitplaatsen + 2 gidszetels

Relax in onze 4-sterren autocar. Er is HDMI-aansluiting voor de laptop en elke passagierszetel heeft zijn eigen USB-poort. Gloednieuw is de 360° camera.

Comfort, waar u ook gaat

Om u bij elke reis van het nodige comfort te voorzien, zijn al onze autocars uitgerust met dezelfde voorzieningen om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Luxueuze zitjes, airconditioning, sanitaire voorzieningen, televisies, een bar met één of meerdere koelkasten, een dvd-speler: bij De Meibloem is het allemaal standaarduitrusting.

Veiligheid op elk gebied

Uw veiligheid is onze prioriteit. Daarom kiezen wij enkel voor voertuigen die uitgerust zijn met de allernieuwste ontwikkelingen op vlak van veiligheid en bescherming. Al onze autocars zijn dan ook voorzien van ESP, een elektronisch stabiliteitsprogramma dat een uitbreiding vormt op het ABS-systeem. Ook Lineguard is standaard aanwezig en zorgt ervoor dat het voertuig niet van de rijstrook afwijkt. Active Brake Assist voorkomt dan weer dat de autocar te dicht bij de voorligger komt en zal zo een aanrijding vermijden.

Setra autocar
Uitgerust voor rolstoelgebruikers

Uiteraard zijn ook rolstoelgebruikers welkom op de reizen van De Meibloem. De vier liftcars bieden plaats aan maximaal 6 rolwagens. Het spreekt voor zich dat we ook hier uw comfort niet uit het oog verliezen: de voertuigen zijn ingericht als een luxueuze touringcar en zijn perfect geschikt voor langere daguitstappen en meerdaagse reizen.

rolstoelgebruikers