Over ons

Een passie voor reizen, een hart voor mensen

Al vier generaties lang is De Meibloem in Tielt een vaste waarde voor kwaliteitsvol vervoer en begeleide groepsreizen zowel dichtbij als ver van huis. In dit authentieke familiebedrijf worden de krachten gebundeld om iedere klant bij elke reis of uitstap de tijd van z’n leven te geven.

Het hartelijke onthaal, de vriendelijke chauffeur, de ervaren en betrokken gids,… maken telkens opnieuw het verschil tussen een fijne en een fantastische reis.

Over ons
Bibiane
Reizen is teamwork

Het succes van De Meibloem wordt gemaakt door een perfect samenspel van vele mensen. Bibiane, Bart en hun kinderen Charlotte en Tom vormen samen de motor van het reisbureau. Samen staan ze in voor de planning en praktische organisatie van de reizen en het vervoer.

Zij kunnen bouwen op een hecht en ervaren team van chauffeurs die, elk met “hun” bus, de reizigers veilig en comfortabeler op hun bestemming brengt.

Naast hen op de passagiersstoel zetelt telkens een betrouwbare en ervaren gids. Samen zijn zij de rots in de branding om van elke reis een onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Bart Eelbode

Zaakvoerder en regelt de autocarplanning

Bibiane Vermeersch

Zaakvoerder en beheert de financiële zaken

Tom Van Houtte

Passie voor reizen en stelt voor jouw vereniging/groep de perfecte reis samen

Charlotte Eelbode

Administratieve duizendpoot
Tom Eelbode

Tom Eelbode

vreet graag kilometers

Dirk Denijs

Onze fietsspecialist en stelt voor jouw vereniging uitstappen op maat samen.

“Bij De Meibloem ervaar je één en al gemoedelijkheid. Het voelt alsof je met familie op vakantie gaat en dat maakt het eens zo plezant!”

Over ons
Bekijk ons volledig wagenpark

Onze luxueuze en goed onderhouden autocars zijn het visitekaartje van De Meibloem!