Nieuw!
Meerdaagse reizen

Kerst in Londen

Kerstlichtjes zo ver je kunt kijken! 

t/m
Kerst in Londen met Harry Potter
Kerst in Londen met Harry Potter
Kerst in Londen met Harry Potter
Kerst in Londen met Harry Potter
Kerst in Londen met Harry Potter
Kerst in Londen met Harry Potter
Programma

Dag 1:

België - Londen.

Vertrek 's morgens vroeg (vertrekplaatsen en -uren worden je op voorhand meegedeeld) vanuit België. De overtocht gebeurd met de shuttle of ferry. Eenmaal aangekomen in Folkestone/Dover, rijden we door het graafschap Kent naar de Londense voorstad Greenwich. In Greenwich zullen we van buitenaf het planetarium ontdekken samen met de Greenwich Observatory, beroemd om zijn nulmeridiaan. Vrije lunch op de overdekte markt en daarna cruise op de Theems (optioneel). Vanop het water kunnen we de belangrijkste historische monumenten bewonderen: Big Ben, London Tower, Shakespeare's Globe Theater, London Eye, St. Paul's Cathedral... Aangekomen in Westminster, zetten we onze wandeling verder richting Piccadilly Circus. Je kan kiezen tussen twee opties: 1/ Vrije tijd om te winkelen en het centrum van Londen te verkennen of 2/ Vertrek naar "The making of Harry Potter" studio's (bezoek van minimum 3 uur). Terugkeer voor iedereen per bus naar het Sheraton Skyline ** (of gelijkwaardig). Check-in in het hotel en dinerbuffet (optioneel).

Dag 2:

Londen.

Na een lekker English breakfast vertrekken we naar Windsor. Deze stad werd gebouwd rond het grootste bewoonde kasteel ter wereld: Windsor Castle. In het weekend verblijft de koning hier regelmatig. Je hebt de mogelijkheid om dit gebouw te bezoeken (facultatief). Na de lunch (facultatief) gaan we een andere kant van Londen ontdekken: het winkelparadijs. Bezoek de beroemde winkel Harrods en de levendige Bond Street, Regent Street en Oxford Street, evenals de overdekte markt van Covent Garden. Maar er is ook de Portobello Road in Notting Hill, of het Tate Modern Museum. 's Avonds dineren we in een leuk restaurant in de stad (facultatief). Terugkeer naar het hotel in de late avond.

Dag 3:

Londen - België.

Na het ontbijt bezoek aan het beroemde wassenbeeldenmuseum, Madame Tussauds (facultatief), het eerste wassenbeeldenmuseum dat werd opgericht. Tegenwoordig zijn er wassenbeeldenmusea in vele steden over de hele wereld, maar Londen is het originele museum... Het stelt beroemdheden in was tentoon. Het lijkt levensecht en alle celebrities vind je er terug. Omstreeks het middaguur rijden we naar Camden Town, een wijk die bekend staat om zijn vele vlooienmarkten. Een mekka voor zogenaamde "alternatieve" culturen. Kleurrijke atmosfeer. Om ongeveer 15.00 uur: vertrek uit London en terugreis via Eurotunnel of ferry. Terugkeer naar België en aankomst laat in de avond (thuiskomst omstreeks middernacht).

Prijs per persoon
€ 299
in een 2p. kamer
€ 85
toeslag 1p. kamer
€ 30 korting kinderen (3 - 11 jaar)*
kind deelt kamer met 2 betalende volwassenen

Verblijfsformule

Op basis van kamer en ontbijt.

Inbegrepen:

 • vervoer per autocar De Meibloem (dubbeldek autocar) met een ervaren chauffeur aan het stuur.
 • Overtocht Eurotunnel of ferry (heen en terug).
 • diensten van een ervaren Nederlandstalige reisleider.
 • Verblijf in een 4-sterrenhotel Sheraton Skyline (of gelijkwaardig).
 •  

Niet inbegrepen:

 • Middag- en avondmalen.
 • Cruise op de Thames vanuit Greenwich naar centrum Londen
 • Bezoek Harry Potter Studio's dag 1 (opgelet: we hebben slechts 50 kaarten beschikbaar! - prijs: € 85 per persoon)
 • Bezoek Windsor Castle
 • Bezoek Madame Tussauds

Extra's:

 • € 50 per persoon indien je kiest voor de 'minipack': Thames Cruise + buffetdiner in het verblijfshotel 1e avond.
 • € 143 per persoon indien je kiest voor de 'citypack': cruise Thames, buffetdiner in het verblijfshotel 1e avond, toegang Windsor Castle, lunch Windsor en toegang Madame Tussauds.

Munt

Pond Sterling

Reisdocumenten

Geldig internationaal paspoort

Reserveer je plaats

Voeg een
toe.

Hoe boeken?


Je kunt een of meerdere kamers reserveren in een en dezelfde boeking.
1. Kies een kamertype en klik op ‘toevoegen’.
2. Vul alle gegevens in en klik op ‘Toevoegen aan boeking’.

Om extra kamers toe te voegen, volg bovenstaande werkwijze opnieuw.
In het overzicht krijg je de lijst van gereserveerde kamers.

3. Klik verder tot aan de betaalpagina. Pas na betaling is je inschrijving definitief en ontvang je een bevestigingsmail van je boeking.