Nieuw!
concerten
Concerten

Musical Tien om te zien (extra datum)

Een perfecte mix van humor en nostalgische Vlaamse tophits!

Programma

35 jaar geleden werd de allereerste aflevering van het legendarische Tien Om Te Zien uitgezonden op VTM. De ideale dag dus om Tien Om Te Zien, De Musical aan te kondigen! Tien Om te Zien, De Musical is de opvolger van de succesvolle feelgood musical Vergeet Barbara, die 120.000 bezoekers mocht verwelkomen. Ook de nieuwe feelgood musical is een perfecte mix van humor en nostalgische Vlaamse tophits. De musical vertelt het verhaal van 4 vrienden die met de komst van Tien Om Te Zien hun kans zien om als boysband een plaats in de spotlights te veroveren. Maar… is iedereen wel zo opgezet met hun plannen? En is de Vlaamse showbizz wel klaar voor hen? Het wordt een onvergetelijke musical, boordevol nostalgische Vlaamse tophits en met een indrukwekkende sterrencast, met onder meer Nathalie Meskens, Ruth Beeckmans, Kürt Rogiers, Laura Tesoro, Jonas Van Geel, Mathias Mesmans, Peter Thyssen en Tom Audenaert.

Prijs per persoon
€ 90

Praktische Info

Vertrek aan garage De Meibloem om 12u30 - musical start in het Pop-up Theater in Puurs om 15u - Thuiskomst omstreeks 19u.

Goed om weten: ticket(s) ontvangt u bij het opstappen aan onze autocar!

Inbegrepen

Vervoer Tielt - Puurs - Tielt en ticket zitplaats CAT 1.

Schrijf je nu in

Hoe boeken?


Je dient per deelnemer een plaats te reserveren.
1. Vul alle gegevens in van de eerste deelnemer.
2. Bevestig door te klikken op ‘Toevoegen aan boeking’

Klik bij ‘voeg nog een deelnemer toe’ op ‘toevoegen’ en herhaal dit voor alle reizigers.
In het overzicht krijg je de lijst van de gereserveerde plaatsen.

3. Klik verder tot aan de betaalpagina. Pas na betaling is je inschrijving definitief en ontvang je een bevestigingsmail van je boeking.

Gegevens per deelnemer

Participant