3 dagen
Fietsvakanties
Fietsvakanties

Surprise à vélo (voorjaarseditie)

Alle wegen leiden naar…???

t/m

Na het succes van de voorgaande jaren, voorzien we in 2024 opnieuw twee verrassingsfietstochten. Laat je 3 dagen lang volledig leiden, al fietsend doorheen een afwisselend en aantrekkelijk landschap, samen met joviale medereizigers. Onderweg valt er altijd wel iets leuks te beleven en zorgen we voor de nodige (ont)spanning. Je hoeft enkel te trappen en te genieten van wat op je afkomt. We garanderen je andermaal leuke en zeer gevarieerde uitstappen. Snel reserveren voor de ‘surprise à vélo’ is steeds een must!

Surprise à vélo

Dag 1

Tielt - ??? (ca. 60 km fietsen).

We vertrekken omstreeks 8u in Tielt en zetten koers naar “god weet waar…”. Vanaf de eerste halte kan het eigenlijk nog alle kanten uit want de reisleider zal de richting van de dag bepalen. Alvast enkele tips: we blijven binnen een straal van 200 km rond Tielt, we fietsen in een vrij vlak landschap. Intrek in het hotel, avondmaal en overnachting.

Dag 2

??? (ca. 65à 70 km fietsen).

Ontbijtbuffet. Vandaag staan er opnieuw enkele verrassende en plezante wendingen op het programma, die je fietsend zult ontdekken. Langzamerhand worden er tipjes van de sluier opgelicht. Het wordt zeker en vast een plezante dag met telkens weer de open vraag: waar brengt ons stalen ros ons nu weer heen? Avondmaal en overnachting.

Dag 3

??? – Tielt (ca. 60 km fietsen).

Na het ontbijtbuffet verzamelen we voor de derde etappe van onze verrassingstocht. We zorgen voor enkele leuke haltes, de nodige spanning en vooral een zorgeloze, ontspannende fietstocht in een karaktervolle omgeving. Na drie gezellige en amusante dagen komen we terug thuis omstreeks 20u30 à 21u.

Prijs per persoon
€ 510
in een 2p. kamer
€ 78
toeslag 1p. kamer

Verblijfsformule

Halfpension, d.i. 2x 3-gangenavondmaal, overnachting en ontbijtbuffet

Inbegrepen

Inkomgelden van alle bezoeken

Niet inbegrepen

Middagmalen en tafeldranken (dagelijks kan er vrijblijvend ingeschreven worden op een lichte dagschotel)

Hotel***

Ook het verblijfshotel blijft een verrassing. Verzorgde ruime kamers, sfeervolle bar, eigentijds restaurant en diverse relaxmogelijkheden behoren alvast tot de uitrusting. De kamers zijn voorzien van tv, bad of douche en toilet. Gratis wifi. ’s Avonds een lekker 3-gangenavondmaal en ’s morgens uitgebreid ontbijtbuffet. Oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Munt

Euro

Moeilijkheidsgraad 1

We gaan fietsen op zo goed als vlakke wegen. Het fietsnetwerk in de gekozen regio’s is er heel goed uitgebouwd met geasfalteerde en verharde paden maar een grind- of kasseistrookje is niet uitgesloten. Een degelijke toerfiets met versnellingen volstaat.