3 dagen
Fietsvakanties
Fietsvakanties

Surprise à vélo (najaar)

Alle wegen leiden naar ...?

t/m

Laat je 3 dagen lang volledig leiden, al fietsend doorheen een afwisselend en aantrekkelijk landschap, samen met joviale medereizigers. We garanderen je andermaal een leuke, ontspannende en gevarieerde uitstap. Snel reserveren voor de “surprise à vélo” is steeds een must!

Surprise à vélo

Dag 1

Tielt - ??? (ca. 55 km fietsen)

We vertrekken omstreeks 7u30 in Tielt en zetten koers naar “god weet waar…”. Vanaf de eerste halte kan het eigenlijk nog alle kanten op, want de reisleider zal de richting van de dag bepalen. Alvast enkele tips : we blijven binnen een straal van 150 km rond Tielt en fietsen in een vlak landschap waar water nooit ver weg is. Intrek in het hotel, avondmaal en overnachting.

Dag 2

??? (ca. 65 km fietsen)

Ontbijtbuffet. Ook vandaag staan er enkele verrassende en plezante wendingen op het programma. In elk geval zal je deze al fietsend ontdekken. Het wordt zeker en vast een plezante dag met telkens weer de open vraag : waar brengt ons stalen ros ons nu weer heen? Avondmaal en overnachting.

Dag 3

??? - Tielt (ca. 55 km fietsen)

Na het ontbijtbuffet verzamelen we voor de derde etappe van onze verrassingstocht. We zorgen voor enkele leuke haltes, de nodige suspens en een zorgeloze, ontspannende fietstocht in een karaktervolle omgeving.  Na drie gezellige en amusante dagen komen we terug thuis omstreeks 20u30.

Prijs per persoon
€ 396
in een 2p. kamer
€ 112
toeslag 1p. kamer

Verblijfsformule

Halfpension, d.i. 2x 3-gangenavondmaal, overnachting en ontbijtbuffet

Inbegrepen

Inkomgelden van alle bezoeken

Niet inbegrepen

Middagmalen en tafeldranken (dagelijks kan er vrijblijvend ingeschreven worden op een lichte dagschotel)

Hotel***

Ook de verblijfshotels zijn een ware verrassing. Verzorgde ruime kamers, sfeervolle bar, eigentijds restaurant en diverse relaxmogelijkheden behoren alvast tot de uitrusting. De kamers zijn voorzien van tv, bad of douche en toilet. Gratis wifi. ’s Avonds een lekker 3-gangenavondmaal en ’s morgens uitgebreid ontbijtbuffet. Oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Munt

Euro

Moeilijkheidsgraad 1

We gaan fietsen op zo goed als vlakke wegen. Het fietsnetwerk in de gekozen regio’s is er heel goed uitgebouwd met geasfalteerde en verharde paden maar een grind- of kasseistrookje is niet uitgesloten. Een degelijke toerfiets met versnellingen volstaat en vergeet natuurlijk je zonnigste humeur niet…