Daguitstappen

Royal Christmas Fair Den Haag & Gouda bij Kaarslicht

Lichtfeest met honderden kaarsen en lampjes in bekende kaasstad

Programma

De Royal Christmas Fair Den Haag vormt al jaren een van de bekendste kerstmarkten in Nederland. Op de romantische Lange Voorhout in het historische centrum slenter je in deze periode langs bijna 100 sfeervol aangeklede chique chalets met kwaliteitsproducten en -goederen, smul je van winterse lekkernijen, geniet je van gratis optredens en koop je natuurlijk de origineelste kerstcadeautjes. In het gezelschap van onze gids ontdek je dat historisch Den Haag nog veel meer te bieden heeft, denk maar aan het Binnenhof, Paleis Noordeinde, musea, sfeervolle winkelgebieden als de Denneweg, de Plaats en het Plein. Een bezoekje aan het Mauritshuis, de thuis van de beste Nederlandse schilderkunst uit de tijd van Rembrandt en Vermeer, is ook niet te versmaden. Horeca-aanbod is er in overvloed voor een vrije lunch.

Een 35-tal kilometer oostwaarts staat Gouda op 15 december helemaal in het teken van het sfeervolste lichtfeest van Nederland: Gouda bij Kaarslicht. Het evenement doet de Markt met z’n gotische stadhuis bijzonder fraai oplichten. Het kunstlicht gaat uit, de ramen van het stadhuis worden verlicht met 1.500 kaarsen en ook in alle etalages en de ramen erboven branden kaarsen. Apotheose is tussen 19 en 20 uur. De burgemeester leest een kerstverhaal voor en met één druk op de knop lichten alle lampjes van de grote kerstboom op. Een feeëriek spektakel dat je absoluut niet mag missen!

Prijs per persoon
€ 52
(kinderen tot 12 jaar: - € 15)

Praktische info

Vertrek: 9u - Thuiskomst: 23u30

Inbegrepen

Vervoer en reisbegeleiding.

Schrijf je nu in

Hoe boeken?


Je dient per deelnemer een plaats te reserveren.
1. Vul alle gegevens in van de eerste deelnemer.
2. Bevestig door te klikken op ‘Toevoegen aan boeking’

Klik bij ‘voeg nog een deelnemer toe’ op ‘toevoegen’ en herhaal dit voor alle reizigers.
In het overzicht krijg je de lijst van de gereserveerde plaatsen.

3. Klik verder tot aan de betaalpagina. Pas na betaling is je inschrijving definitief en ontvang je een bevestigingsmail van je boeking.

Gegevens per deelnemer

Participant